Kedves olvasóink, most gasztronómiai mellékletünket láthatják, amiben életében először a fotós végül elfogyasztja a modelljét.
Egy szép napos reggelen kisétáltunk a kertbe és kicsit megritkítottuk a salátaboglárkák leveleit. Megmostuk,megszárítottuk őket és letéptük a levelek szárát. Felszeleteltünk hozzá pár paradicsomot, reszeltünk kis sajtot és öntetként balzsamecetet és olajat használtunk. A virágok szépen díszítették a salátát. Miután elkészült gyorsan kivittük a boglárkákhoz lefotózni a tálat, majd végül sajt és kenyér társaságában jóízűen elfogyasztottuk.
Ha már gasztronómia: ne felejtsük el megemlíteni, hogy természetesen nap érlelte paradicsomról, extra szűz olívaolajról, és frissen sült, illatos kenyérről és nem is akármilyen reszelt sajtról, hanem néhány forgács parmezánról van szó. Természetesen. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése