2015. április 2., csütörtök

Mínuszos hír

Ma reggel Emma felkelt, kinézett az ablakon, majd felháborodottan konstatálta: Ez röhejes!

Ma reggel diplomáciai tárgyalásokat kezdett a Húsvéti Nyúl(101) a Mikulással (242). A megbeszélések tárgya a közelgő ünnepekre vonatkozó csomag-kézbesítési feladatok egyeztetése volt. Mivel a Mikulás éppen szabadságon van a Déli sarkon, ezért munkára em volt hajlandó.

A One Day Workers Club áthidaló javaslata azért reményt ad, hogy a Húsvét az idén se maradjon el. Javaslatuk alapján a Mikulás szükség esetén jutányos áron kölcsönzi a szánját az ajándékok kihordásához a Nyúlnak.

Azt hiszem igazat kell adjak neki, mert azért április elején fehér hótakaróra ébredni nem túl vicces dolog. Feltételezem a növények is egy véleményen lehettek Emmával, és persze a köztelgő ünnepek kapcsán a Húsvéthy Nyúl környezetében is összehívtak egy gyors válságstábot. Jöjjön pár fotó, és ha már tréfa legyen kövér alapon egy kis mókás rövidhír, sajtónyelven bajuszos hír, vagy másképp — jelen esetben jobban ideillő nevén — mínuszos hír.

Természetesen délutánra a hó el is olvadt, tehát nincs okunk pánikra, a tavasz a lehető legnagyobb rendben csúszik ki a kezeink közül!


Az első kankalin, a törpe nárciszok, na és persze a hunyor is hó alatt van...

4 megjegyzés:

 1. Hát igen, ez az ami csak másnál szép:) Még szerencse, hogy csak ijesztgetett:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De azért ennyitől még nem ijedtünk meg... :)

   Törlés
 2. Aki hegyen lakik, így jár, de fő a humorérzék :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A humorérzék nem árt a síkságon se szerintem. :)
   Komolyabban: igen, itt a tavasz kicsit lassabban indul mindig, cserébe az ősz és a tél első fele is enyhébb általában.

   Törlés