2016. március 13., vasárnap

Új munkatárs a blogon

Csodás tavaszi napsütés volt a mai napon. Ez remek alkalmat adott arra, hogy blogunk új fotós kolleginája, Emma elkészítse első publikus fotóit. :)

Az alábbiakban az Ő felvételeiből válogatunk, fogadjátok szeretettel!

A blog aktuális fejléce is Emma munkája. Kis előzetesként a KertTV még vágás alatti epizódjából álljon itt egy werk-videó Emmáról — a fenti képek fotózása közben.

4 megjegyzés:

  1. Tehetséges a Lánykátok! Szép a krókusz mezőtök, alig várom, hogy nálam is kellően elszaporodjon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük Erika! :)
      Elég lassan szaporodgatnak eleinte. Itt kimondottan jól érzik magukat, de ha csak méterenként dug el az ember egy-egy hagymát sokára lesz szőnyegszerű. Ez itt azért lett ennyire sűrű, mert az egyik ősszel magasítani akartam ennek az ágyásnak a földjét. Hirtelen ötlettől vezérelve a földbe belenyomkodtam egy zacskónyi krókuszhagymát, és ráhordtam a szintemelést. :) A következő tavaszon már kb. ez a látvány fogadott.

      Törlés
  2. Milyen nagy már! Olyan jó látni. És nagyon jó érzéke van a fotózáshoz, szuperek lettek a képek! Nálunk Kaci szereti nyomkodni a masinát, de legtöbbször elfelejt belenézni a kijelzőbe, hogy mit is örökít meg éppen.:)
    A virágok csodaszépek és mennyien lettek! Mi lesz itt jövőre! Nálunk már egy szál sincs belőle, jó nálatok örülni még egy kicsit nekik. Egy kicsit lassítani a tavaszt.:) Olyan gyorsan változik minden.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönet Meli! Bizony szállnak az évek, ami persze a gyerekek méretén és a mi derekunkon is lemérhető. :)
      Egyébként ez a krókuszos eleve így lett telepítve, most gondoltam arra hogy kiszedem majd őket és kicsit felritkítva visszaültetem. Úgyis erősen gyomos az az ágyás, és most elég kaotikusan néz ki, hogy már minden más is kizöldült...

      Törlés